Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Brýle pro šmíráky. Vidí přes šaty

Už je nemá jen James Bond či superhrdinové z filmů a komiksů. Teď si je můžete pořídit i vy a mrknout se, jak vypadají lidé kolem vás bez oblečení.

Můžete být jako James Bond
Kolikrát už vás napadlo, jak asi ta či jiná kolegyně vypadá bez šatů? Kolikrát jste toužili vidět svého šéfa nahého, když na vás křičel a vy jste si připadali úplně bezmocní? Určitě jste toužili po proprietách James Bonda, třeba po brýlích, které viděly dámám pod šaty. Mohli jste jen závidět. Až doteď.

magazin.cz

Soukromí lidí je v tahu
Říká se jim X-Ray Brýle. Vážně fungují. Díky tzv. infra - červené technologii vidí tyto brýle pod plavky a některé syntetické materiály. Ale nejsou nejlevnější. Spíš jsou pěkně drahé. Stojí údajně několik tisíc dolarů. Takže stydlivé dámy ani pánové se nemusejí bát, že by je na ulici kdekdo okukoval tak, jak je pánbůh stvořil. Navíc se prodávají jen v některých zemích a zatím spíš pro potřeby armády či různých ochranných složek.

magazin.cz
magazin.cz

X-ray brýle pro ochranku na letištích
Protože jsou tak drahé a těžko dostupné, nemá na ně každý. Pro ochranku na některých letištích jsou ale skvělou možností, jak zdokonalit svou práci a zajistit větší bezpečnost cestujících.

Třeba v Bostonu chtějí bojoval proti terorismu právě za pomoci těchto speciálních brýlí. Kromě zaručení bezpečnosti to ochrance umožní i sledovat nejnovější trendy ve světě spodního prádla.

Můžete si nahrát X-ray video

Tyto brýle jsou kabelem propojeny s nahrávacím zařízením, které nosíte za pasem. Sem se vám budou stahovat veškerá data, vše, co uvidíte. Později to můžete pomocí USB přetáhnout do vašeho počítače a sestříhat či jinak upravit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 334