Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Mesárošová je volná a fotí pro Bobule

Modelka a silikonová kráska Dominika Mesárošová utržila bolestivý šrám na duši.

Po půlroční známosti skončil její vztah s italským milencem Antoniem bolavým rozchodem.

Stejně jako národnost bývalého přítele byly jejich soužití i rozchod jedna velká "Itálie".  Rozchod navíc málem ohrozil i Dominičinu lukrativní pracovní zakázku. "Rozešli jsme," okomentovala sklesle silikonová modelka situaci.

magazin.cz

Ta byla ještě navíc komplikovanější tím, že se s o dvacet let starším milencem rozešla den před lukrativním kšeftem. V Evině rouše fotila snímky pro plakát k druhému dílu filmu Bobule. "Bohužel náš rozchod a jeho řešení připadly zrovna na den před mým velkým focením. Ten den jsem šla spát až ve tři ráno. Na place jsem se vůbec necítila v pohodě," svěřila Mesárošová.

Jedno pozitivum ale modelka s prsy velikosti čtyři přeci jen na pořizování snímků našla: "Naštěstí na těch fotkách nešlo o můj obličej, ale o tělo. Díky tomu nebude poznat moje nevyspání a probrečená noc, kterou jsem musela maskovat silným make-upem a líčením." Focení filmového plakátu je ale ze zakázek, které se neodmítají. A tak se Mesárošová i se zlomeným srdcem musela dát dohromady.

Na plakátu k filmu s prozaickým názvem 2 Bobule bude modelka, která si nechala již dvakrát silikonem zvětšit poprsí, nahá ležet v bobulích vína. "Nevím, jak to s námi bude dál. Byli jsme spolu přeci jen půl roku a to nejde jen tak odstřihnout," dodává smutně Mesárošová při vzpomínce na Antonia.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 103