Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Russell James/newslicious.net

Nahá a sexy. Heidi Klum se znovu svlékla

Pokud jde o focení aktů, rok 2009 bude pro Heidi Klum skvělý rok. Jen co nafotila velmi sexy obálku pro německý časopis GQ, s nadšením hned nastoupila před objektiv dalšího šťastlivce, tentokrát fotografa Russella Jamese.

Černobílé fotografie zachycují pětatřicetiletou krásku původem z Německa, jak dovádí v mořských vlnách. Přesná lokalita, kde fotografie vznikaly, není známa, ale po těchto záběrech by se místo, kde německá topmodelka řádila v příboji, mohlo stát přírodní památkou.

Jak je z černobílých fotografií zjevné, Klum má jako matka tří dětí opravdu záviděníhodnou fyzičku a tělo bohyně.

magazin.cz
magazin.cz

Heidi Klum, která působí jako modelka, herečka, televizní producentka, podnikatelka a také příležitostně zpívá, má za manžela zpěváka Seala, se kterým vychovává tři děti. První holčičce Leni jsou čtyři roky a je dcerou závodníka Formule 1 Flavia Briatoreho.

Ještě než Leni porodila, seznámila se kráska Klum s tajuplným zpěvákem afroamerického původu Sealem. V roce 2005 uzavřeli sňatek a společně s dětmi žijí v Los Angeles. Leni má další dva bratry. Chlapce jejich rodiče pojmenovali Henry Günther Ademola Dashtu Samuel (3) a Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (2).

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 357