Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta Hanychová a sexy hračky. Potřebuje je?

Agáta Hanychová to zase pěkně rozjela. Své čtyřiadvacáté narozeniny slavila už daleko dopředu. A tím to ještě nekončí, rodinná oslava s rodiči a sourozenci ji ještě čeká.

"Minulý týden jsem uspořádala večírek pro 150 lidí, přišli mí nejlepší známí a přátelé. Pařili jsme až do rána, dostala jsem spousty dárků," pochlubila se Agáta. Sámera Issu, se kterým se podruhé nedávno rozešla, ale ani nepozvala. "Proč taky? Měla bych?" podivila se. Z dárků, které dostala, měla Agáta velkou radost.

magazin.cz

"Ani si to všechno nepamatuji. Byli to nějací plyšáci, nafukovací dort na hlavu a taky pár různých erotických pomůcek. To ale fakt nevím k čemu, já erotické pomůcky nepotřebuji," upozornila modelka potencionální dárce.

A co s nimi tedy dlouhovlasá brunetka, která o sobě tvrdí, že má velmi vysoké IQ, udělá? "To je jednoduché, zase je někomu daruji, určitě se najde někdo potřebný," ví si Agáta Hanychová, jinak i majitelka modelingové agentury, hned rady.

Nejhezčí? Rychlovernisáž
Vůbec nejhezčí dárek, který dostala, byl prý od příbuzných. Ti pro ni uspořádali vernisáž jejích vlastních fotografií spolu s módní přehlídkou. Agátiny výtvory jsou totiž umístěny podél bobové dráhy na Proseku. Diváci je z rychle jedoucího bobu zhlédnou skutečně jen na pár vteřin. Zda to byl záměr, těžko říct. Sama Agáta je tímto způsobem prezentace fotografií nadšena.

"Je to perfektní," řekla. "Fotografování mě strašně baví, fotím na digitál, kvůli nedostatku času si fotky nechávám zpracovávat v minilabech. A nejraději fotím své vlastní modelky," upřesnila Hanychová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 285