Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brad Pitt a Jennifer Aniston. / foto: Shutterstock

Brad Pitt a Jennifer Aniston. Zase spolu?

Že by život vedle krásné Angeliny Jolie byl takové peklo? Proč by jinak Brad randil se svou bývalkou?

Zdá se, že v rodině hereckých hvězd Brada Pitta a Angeliny Jolie bude další téma k "manželským diskuzím". Opět se totiž proslýchá, že se Pitt tajně sešel se svou bývalou manželkou a herečkou Jennifer Aniston.

Brad si měl pro Jennifer přijet během natáčení nového filmu The Baster koncem dubna v New Yorku. Zástupci Aniston ovšem popírají, že by k takovému setkání došlo, píše americký časopis In Touch.

Pitt za Jennifer přijel na místo natáčení hned potom, co během natáčení filmu Salt navštívil svou partnerku Angelinu Jolie.

Jezdili po New Yorku a klábosili
Zdroje blízké oběma hercům uvádějí, že si Pitt a Aniston spolu nedávno začali často telefonovat a posílají si SMS, což vyvrcholilo jejich tajnou schůzkou během natáčení nového filmu Aniston The Baster.

"On přijel svým černým off-roadem z druhé strany od místa natáčení. A zaparkoval před karavanem Jennifer. Ta se jen rychle protáhla do jeho vozu. Potom jezdili po New Yorku a povídali si," uvedl jeden ze svědků.

Pitt svou bývalou přítelkyni za hodinu vysadil před Greenwich hotelem. "Museli si to pečlivě naplánovat, aby na to nikdo nepřišel," dodává přímý svědek. Nicméně zástupci Jennifer Aniston tvrdohlavě popírají, že by k podobnému setkání vůbec došlo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 358