Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Shutterstock

Lindsay Lohan je těhotná. A neví s kým

Zpěvačka a herečka Lindsay Lohan, která se před více než měsícem rozešla se svou lesbickou přítelkyní Samanthou Ronson, od té doby údajně spala s mnoha různými muži. V těchto dnech se spekuluje o jejím těhotenství.

Lohan podle všeho netuší, kdo by mohl být otcem jejího dítěte. Aspoň to tvrdí americký novinář Ian Halperin.

"Přísahám, že je těhotná. Prochází obrovským emočním zmatkem. Ještě si není jistá, jestli si dítě nechá, nebo půjde na potrat. Na ten je objednaná za několik dní," tvrdí o hollywoodské rebelce Halperin, investigativní novinář a autor několika knih o celebritách.

Dvě desítky mužů?
"Nejsmutnější na tom je, že Lindsay nemá ani páru o tom, kdo je otcem. Musela se během posledních měsíců vyspat s takovými dvěma desítkami chlapů," uzavírá Halperin.

Lindsay Lohan se s diskžokejkou Samanthou Ronson rozešla hned potom, co jí přítelkyně zakázala zúčastnit se párty u své sestry, návrhářky Charlotte Ronson.

Oslava nové kolekce Charlotte Ronson proběhla v hollywoodském baru Marmont 3. dubna. V následujících dnech se Lohan svěřila magazínu Us, že je to po rozchodu se Samanthou Ronson "úplné peklo".

Před několika týdny se obě bývalé přítelkyně opět několikrát sešly a navzájem se v Hollywoodu navštívily.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 395