Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Britney končí se zpěvem. Chce učit!

Světovými médii oblíbená popstar Britney Spears sní o tom, že se vzdá své pěvecké kariéry a stane se učitelkou ve škole. Práskl to její bratranec Alli Sims v britském časopisu Reveal.

Sims s Britney vyrůstal v jejich rodném městečku Kentwood v Louisianě a v roce 2007 pracoval jako její asistent.

Po jejím loňském kolapsu před zraky světové veřejnosti převzal dohled nad zpěvaččinými osobními i profesními záležitostmi Jamie Spears, otec Britney. Současně jejího bratrance propustil.

Raději něco obyčejného?
Nicméně Sims tvrdí, že jeho sestřenice a držitelka Grammy za nejlepší taneční nahrávku Toxic často mluví o svém snu pracovat s dětmi. "Dokonce přemýšlela o tom, že se vzdá své hvězdné kariéry, aby se rekvalifikovala na učitelku," říká přesvědčivě.

"Britney často říkala 'Třeba chci být prostě jen učitelkou. Já jenom chci dělat něco obyčejného. Už jsem byla někým slavným moc dlouho'," sdělil Sims britskému časopisu Reveal.

Spears je matkou dvou synů, Seana Prestona a Jaydena Jamese, jejichž otcem je její bývalý manžel a tanečník Kevin Federline.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 231