Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Kuchařová, / foto: Korzo

Za co utrácí Taťána Kuchařová

Přemýšleli jste někdy o tom, za co utrácejí bohatí lidé nejvíce?

O tom, kolik vydělává topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová, se jen spekuluje. Přesnou částku ví pouze ona. Svěřila se jen s tím, za co nejvíce utrácí.

Překvapivě nejvíce peněz nepadne ani na kosmetiku, ani na oblečení. Krásná blondýnka, na které mohou oči nechat muži všech věkových kategorií, přiznává, že největší položkou v jejím rozpočtu jsou účty za telefon a za letenky!

"Oblečení mně často za přijatelný poplatek zapůjčí známé firmy, při svém povolání nemohu mít na sobě několikrát stejné šaty, takže je to pro mne výhodné. Kosmetiku si většinou kupuji, ale zas tak velká položka to není," zamýšlí se nad svým hospodařením krásná Taťána.

"Nejvíc určitě utratím za telefony, jsem pracovně velmi často mimo domov a potřebuji mít kontakt se svými blízkými, moje práce je někdy velmi stresující. Chci si, když skončím s prací, s někým normálně popovídat. Často si volám se sestrou nebo někým jiným z rodiny a pochopitelně s přítelem," odůvodňuje Taťána Kuchařová, proč platí horentní sumy za telefon.

Zaujala i prince
Další nezanedbatelnou položku Taťánina rozpočtu jsou letenky. Taťána pendluje mezi New Yorkem a Evropou. Neúčastní se jen světových přehlídek nebo focení kampaní s předními fotografy, například tento týden byla pozvána na jubilejní 60. výročí a předávání cen jedné z největších nadací na světě Variety Club.

A doprovázela ji sestra Livie. Kromě vybrané společnosti z celého světa a anglické smetánky se charitativního gala večera Variety Clubu účastnil i člen královské rodiny královny Alžběty II. princ Michael z Kentu s chotí. Ten osobně poděkoval Taťáně za její podporu mezinárodní nadaci Variety Club a účast na charitativních projektech.

,,Byla to pocta, které si nesmírně vážím," říká Taťána. A protože se sestrou měly ze slavnosti spousty zážitků, po skončení večera samozřejmě nažhavily mobil a svěřily se svým nejbližším doma s bezprostředními dojmy. A účet za telefon se opět pořádně nafoukl...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 98