Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Automatická pračka pro pejsky!

Prádlo do pračky, psa do myčky ...už nebude smrdět!

Noční můra a každodenní realita všech pejskařů. Vrátíte se z procházky, na které se postelový mazlíček neopomněl vyválet v nějaké odporně páchnoucí mrtvole nebo v něčem ještě horším. Zkrátka pes smrdí na metry a vás čeká hodně nepříjemná koupací procedura. Teď může být ale rvačkám ve vaně konec. Existuje totiž něco jako automatická pračka pro psy. Bohužel jen ve Francii. Zatím.

magazin.cz

Jeden podnikavec přišel s vynálezem, který pojmenoval Dog-O-Matic. Je to vlastně taková mini automička, jen je určena na mytí čtyřnohých mazlíčků. Špinavý a smradlavý pejsek se změní v úplně čisté zvíře za necelou půlhodinku a vy se budete jen dívat, třeba s kávou v ruce.

Jedenatřicetiletý Francouz vynález s obrovským úspěchem představil ve svém domě v St. Max nedaleko Nancy. Vykoupání přijde v přepočtu na 390 korun u malého psa, 660 u středního a 930 u velkého hafana.

Pan Jarry říká: „Vykoupat psa netrvá dlouho, obvykle jen pár minut. Nejdéle trvá sušení, při němž se zdá, že se pes nudí. Doufáme, že se psí pračky brzy rozšíří do více míst.“ A my budeme doufat, že se brzy dostanou i do Čech. A že vymyslí nějakou domácí variantu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 846