Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Demi Moore / foto: Twitter

Demi Moore ukázala bezzubý úsměv

Demi Moore není žádný suchar, který by se styděl za vypadlý zub.

Herečka Demi Moore, která je velkým fandou Twitteru, ukázala, že si ze sebe umí udělat srandu. Na svém mikroblogu na Twitpicu umístila svou ne právě lichotivou fotografii.

Nic nezastírající fotka hollywoodské hvězdy ji zachycuje na zubařském křesle, při tom je krásně vidět jak jí v úsměvu schází jeden zub. Tolik odlišné od elegantních fotografií, na které jsme u ní zvyklí.

magazin.cz

Hravá herečka později se svými obdivovateli na téma obrázku i zažertovala. „Vypadl mi a musí mi ho znovu přidělat. Osobně si myslím, že takhle jste naposledy vypadali, když vám bylo osm. A nikdy nevíte, kdy se vám začnou kývat znovu.“

“Ráda se podělím, nikdy neopomenu příležitost ukázat svou skromnost! A v neposlední řadě ukázat, že jsem schopná se smát sama sobě,“ napsala.

Minulý měsíc manžel Demi Moore, jedenatřicetiletý Ashton Kutcher porazil zpravodajský gigant CNN a stal se prvním uživatelem Twitteru, kterého sleduje milión lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 246