Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Belohorcová / foto: Korzo

Polonahá Belohorcová za 40 tisíc

Cena moderátorky Zuzany Belohorcové je nyní již veřejně známá...

Na party časopisu Look byla Zuzana - oblečená pouze ve spodním prádle - vydražena za 40 000 korun. Jde však jen o její fotografii. Výtěžek z dražby poputuje na charitu, Zuzana do soukromé sbírky.

magazin.cz

"Jsem vděčná za každou částku, protože výtěžek aukce jde na dobročinné účely. Pomůže potřebným dětem," svěřila Belohorcová po skončení aukce.

Dražbu fotografie Belohorcová spolumoderovala s Martinem Zounarem a dražitelům se tak sama nabízela. Na konci si ale blonďatá Slovenka neodpustila malou výtku: "Myslím si, že suma mohla být i vyšší."

Vnadná moderátorka si sebe nejspíš cení na víc, na druhou stranu je ráda, že se našli licitátoři, kteří do dražby o její fotografii přihazovali. "Moderovala jsem již mnoho dražeb. Některé z nich byly velmi smutné, protože se nenašel jediný člověk, který by vůbec zdvihl ruku. Tak jsem ráda, že jsem nezůstala na ocet," zažertovala moderátorka.

Nejvytrvalejší dražitel si nakonec koupil právo odnést si fotku Belohorcové ve spodním prádle domů i s věnováním. "Zuzana je kus. Nejspíš bude viset v pracovně," prozradil licitátor.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129