Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: alecbyrne.com

Prsa Britney Spears. To je zase cirkus

Život zpěvačky Britney Spears je opravdu jeden velký cirkus. Ostatně její poslední album se Circus přímo jmenuje a nynější turné je prvky z cirkusového prostředí doslova nabito. Jenže cirkus je to i v reálu.

Na internetu je Spears opět hvězdou dne - díky fotkám s vystřiženými záběry z klipu "Gimme More". Video, které Spearsová natáčela v roce 2007, bylo původně mnohem peprnější. Zpěvačka se v něm objevuje téměř nahá.

Na fotografiích, které se objevily na webových stránkách AlecByrne.com, jsou zachycena zpěvaččina odhalená prsa, která se nakonec v konečné verzi klipu neobjevila.

V něm zpěvačka v černé paruce tančí kolem tyče. Má na sobě síťované punčochy, šortky, které nezakrývají její zadek ani z poloviny, a krátkou bundičku. Tu si ke konci klipu sundá, ale pohledu, který je na uvedených fotkách, se v klipu nedočkáte.

Není to podvrh?
"Když jsem poprvé viděl tyhle fotky ´nahoře bez´, říkal jsem si, že je to podvrh. Ale pak jsem si uvědomil, že jsou to vystříhané záběry z jejího videa natáčeného v roce 2007 s názvem ‚Gimme More'. Tehdy by ještě byla schopná své dva syny Seana a Jaydena klidně vyměnit za flákotu z Taco Bell anebo dvě marlborky. Takže pak mi došlo, že je to úplně odhalená Britney, která si pomalovala prsa fixou a trvala na tom, že se to video natočí podle ní," uvedl nejmenovaný zdroj.

Čas ukáže, jestli peprné fotky zvýší nebo naopak sníží poptávku po vstupenkách na evropské "cirkusové turné" bývalé popové princezny Britney.

Podívejte se na fotky nahoře bez zde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 255