Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bar Rafaeli / foto: Egotastic!

To jsou nejvíc sexy těla. Byla stvořena pro pláž!

Promenáda v plavkách je vždy jednou z nejoblíbenějších disciplín jakékoliv soutěže krásy.

Kdo má co ukazovat v této oblasti, může si dělat zálusk na celkové vítězství. Muže zkrátka rajcují ženy s dokonalými postavami, s nimiž se mohou promenovat po plážích. A jaké to umí nejlépe?

Bar Rafaeli
Když se slavný herec Leonardo Di Caprio v roce 2005 rozešel s překrásnou modelkou Gisele Bundchen, spousta lidí si říkala, že snad zešílel. Pustit k vodě v té době nejkrásnější ženu světa, to bylo hodně hloupé.

Ale netrvalo to dlouho a slova o hlouposti byla brána zpět. Po Di Capriově boku se totiž začala objevovat do té doby neznámá modelka Bar Rafaeli z Izraele. Šanci už nepustila a poté, co se objevila na titulní straně Sports Illustrated je jednou z nejznámějších tváří, ale především těl modelingového světa.

Megan Fox
Megan a Slunce mají jedno společné – jsou opravdu hodně žhavé. Tahle herečka je na Hollywood snad až příliš atraktivní. Možná je to pro její kariéru i tak trochu na škodu, protože se těžko objeví v nějaké oduševnělé roli. Vždycky to bude sexbomba s popcornových snímků, kde se kolem ní bijí velcí roboti.

Ale zas tak moc jí to mrzet nemusí. Pravidelné umístění na předních příčkách krasavic je slušnou útěchou.

Heidi Montag
Tahle herečka a zpěvačka vystřelila do hvězdných výšin prakticky z ničeho a opět dokázala, že hezké tvářičky a tělíčka to mají prostě jednodušší. Její talent totiž není nijak závratný a občas je vnímání jejích profesionálních výtvorů spíše utrpením. To ale nic nemění na tom, že na její plastickou chirurgií upravené tělo bychom se vydrželi dívat hodně dlouho.

Marisa Miller
Každý z nás má na tomhle světě nějaký účel. Například Tom Hanks byl stvořen k tomu, aby sbíral Oscary, Jan Koller zase k tomu, aby dával góly. A Marisa Miller nemohla být stvořena k ničemu jinému než nošení vyzývavých bikin. Ostatně, ve Sports Illustrated dlouhou dobu zaštiťovala právě nejrůznější modely plavek.

Kim Kardashian
Ačkoliv je v západním tisku vlastně všude, stále je těžké určit, proč se vlastně Kim Kardashian stala slavnou. Je to proto, že se kamarádí s Paris Hilton? Je to pro její extravagantní úlety? Nebo snad pro její fotky v Playboyi? A co skutečnost, že Hollywood neviděl takový zadek od doby, kdy se tam poprvé mihla Jennifer Lopez?

Ať už je to jakkoliv, Kim stojí za to...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 512