Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Archiv

Jessica Alba chycena při vandalismu

Jessica Alba se musela omluvit za ničení veřejného majetku v Oklahomě.

Nelegálně zde vylepovala plakáty s fotografií "sympatického" bílého žraloka Mikea. Ty byly součástí protestní kampaně proti nelegálnímu lovu žraloků.

Herečka se ocitla ve sporu s vládními úřady, když byla zachycena městskou kamerou, jak vylepuje plakáty na elektrické skříně, na most i na billboard charity United Way v hlavním městě státu Oklahoma, kde natáčí svůj nový film.

Alba údajně bojovala za práva zvířat, ale přiznává, že bylo špatné ničit při tom majetek. "Zúčastnila jsem se něčeho, na čem jsem se podílet neměla. Uvědomuji si, že jsem měla tuto věc posoudit lépe. A lituji, že jsem vše lépe nepromyslela, než jsem učinila spontánní a nerozumné rozhodnutí a zapletla se s lidmi, kteří za touto kampaní stojí," oznámila osmadvacetiletá herečka toto úterý (9. 6.) ve svém prohlášení.

"Upřímně se omlouvám obyvatelům Oklahoma City a sdružení United Way za svou účast na tomto incidentu," uzavřela své prohlášení s pokorou kráska, která byla několikrát vyhlášena nejpřitažlivější ženou světa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 118