Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Mendes / foto: Calvin Klein

Další odvážná reklama s Evou Mendes

Před nějakou dobou byla reklama na spodní prádlo značky Calvin Klein s Evou Mendes stažena z obrazovek v celé řadě zemí, jelikož v odhalování a erotických náznacích zašla až příliš daleko.

Reklamy na hraně
Ani tentokrát se pětatřicetiletá herečka nedržela zrovna zkrátka, když ve spodním prádle skotačí s irským modelem Jamie Dornanem.

magazin.cz

Tato poslední reklamní kampaň Calvina Kleina je dalším důkazem nového fenoménu, kdy se společnosti snaží tlačit prezentaci svých produktů na samou hranu a občas přes ní nutně přepadnou.

V nové reklamě provádí svůdná Eva striptýz až do spodního prádla. Poté se na zemi tlačí k prádlu svého mužského protějšku.

magazin.cz

V dalším obrázku drží do půl těla vysvlečený Jamie Evu v partiích, kde jen tak tak zakrývá její odhalená prsa.

Skvělá publicita
Nové reklamy jsou určeny primárně pro americký trh, kde se objeví v nejrůznějších magazínech a na billboardech. Není ale vyloučeno, že se dostanou dále do světa.

magazin.cz

Eva Mendes si zjevně libuje v posouvání reklamních standardů na stále vyšší úroveň. Občas jí to ale nevyjde a kampaň je na příkaz úřadů třeba stáhnout. Jako například loni, když se nechala vyfotit ležíce nahá v bílých prostěradlech.

„Miluji svou zemi, ale myslím, že jsme příliš zbrklí v cenzurování nahoty. Násilí považujeme za normální, ale v případě nahoty se předháníme v kritice a cenzorství. Nestydím se ani se nebojím ukazovat své tělo,“ prohlásila k tomu Eva Mendes.

Calvin Klein ale nemusel zákazu tolik litovat. Právě díky němu se obrázky rozšířily ještě více, rychleji a navíc zdarma. Možná, že to tentokrát dopadne podobně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 305