Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Hit Angličanek - plastika prsních bradavek

Angličanky jsou zřejmě nespokojené se svými bradavkami. Dávají si upravovat tvar, velikost i barvu.

Londýnští lékaři oznámili, že během posledních dvanácti měsíců vzrostla popularita plastických operací bradavek o 30 procent. Šlágrem jsou bradavky dřívější Posh Spice - Victorie Beckham.

Frčí i umělé bradavky
A nejen to, mluvčí webové stránky, která prodává prostetické bradavky, oznámila, že během loňského roku prudce vzrostl i prodej umělých bradavek.

"Až dosud celebrity své bradavky neodhalovaly, takže neexistovaly žádné představy o ideálních bradavkách," vysvětluje dr. Riccardo Frati, plastický chirurg z Harley Medical Group. "Dříve za mnou chodily ženy s obrázky Katie Priceové a svěřovaly se, že chtějí mít přesně taková prsa. Teď se ale zdá, že se do módy dostávají bradavky Victorie Beckham."

Jak uvádí list Daily Mail, je to překvapivé, ale počet operací bradavek se opravdu zvyšuje.
"Až donedávna ženy nevěděly, že by si mohly dát upravit tvar, barvu a velikost bradavek," vysvětluje dr. Frati. "Ale jde to. Ideály se mění. Ženy už nechtějí velká, chtějí normální prsa, většinou tak velikost C. Víc je teď trápí tvar a vzhled."

Kosmetická úprava bradavek může stát v přepočtu až 65 tisíc Kč. Umělé silikonové bradavky jsou o dost levnější. Stojí z českého pohledu jen kolem 150 Kč.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 202