Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Pláže stvořené pro sex. Byli jste tam?

Na sluneční dovolenou se většinou vydáváme s cílem odpočinout a užít si. Odpočinku je většinou více než dost a o poznání zajímavější je to užívání.

Prostředí pláže, tedy za předpokladu, že není přeplněná, přímo vyzývá k sexu. Tak proč to nezkusit? Nejlépe pak na následujících plážích.

Ostrov Koh Phi Phi

magazin.cz
Pokud jste viděli známý snímek Pláž s Leonardem di Capriem, pak víte, co dokáží útesy, tyrkysová voda a neuvěřitelně bílý písek udělat s libidem.

Na pláže na tomto ostrově už si sice zvykli dělat výlet mnozí turisté, to by vám ale nemělo zabránit v požitku. Buď si vyberte chvíli či pláž, kdy a kde nikdo není, nebo to zkrátka udělejte ve vodě.

Vězte, že nebudete první ani poslední.

Růžová pláž

magazin.cz
Kdo chce trochu toho soukromí pro sex na pláži a ještě navíc opravdu romantické prostředí, bude si libovat na Růžové pláži, která se nachází na karibském ostrůvku Antigua.

Pohlednicová atmosféra je tak silná, že jí neodolá prakticky žádná dívka či žena. Navíc tu i v těch nejfrekventovanějších chvílích potkáte jen pár lidí a není těžké vyčíhat dobu naprosté osamělost.


Zátoka Majahuitas

magazin.cz
Zatímco američtí teenageři jezdí pod vlivem tequilly v rámci programu all inclusive ztrácet svou panenskou cudnost do mexického Cabo San Lucas, Puerto Vallaras a přesněji pak zátoka Majahuitas je o několik tříd výše.

Uvidíte tu opravdový přírodní ráj včetně palem, neposkvrněného písku. Vedle je pouze osmipokojový hotel, ve kterém když se ubytujete, tak máte na privátní sex na skvělé pláži velkou šanci.

Pláž Mondello

magazin.cz
Itálie, to nejsou jen davy šetřících turistů z východní Evropy. Je to také skvělé jídlo a krásná místa, která přímo volají po romantických večerech končících ve vášnivém obětí na některé z prvotřídních pláží omílaných čistým Středozemním mořem.

Takovou je například pláž Mondello. A když vás na ní někdo nachytá, obviňujte italskou krev, která vám koluje v žilách, i když z Itálie důvěrně znáte třeba jen pizzu.

Zátoka Poles

magazin.cz
Krásný ostrůvek Kea v Řecku možná ani neznáte, přitom se na něj dá dopravit trajektem z Atén za několik desítek minut.

Vtip je právě v tom, že na něj nejezdí davy turistů, a tak tu můžete najít neobsazené a neušpiněné pláže. Opravdu pěkná je v zátoce Poles. Než na ni dojdete, uvidíte antické ruiny či monumentální skály. A samozřejmě úžasnou vodu omílající nedotčený břeh.

Tohle vás zaručeně navnadí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 571