Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Shutterstock

Metrosexuál Ronaldo nemá na Paris Hilton čas

Fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo, nová akvizice Realu Madrid, prý o Paris Hilton ztratil zájem. Před pár týdny spolu strávili noc a údajně se domlouvali, že z toho bude nějaký vztah.

Necelé dva týdny po ostře sledované noci ale Cristiano říká, že na bohatou blondýnu, dědičku hotelového impéria, prostě jaksi nemá čas.

"Jasně, je to fajn holka a moc pěkně se mi s ní povídalo. Jsem mladý muž, Paris je mladá dáma a bavit se v klubu je prostě normální věc, kterou lidé našeho věku dělají. Ale žije tisíce kilometrů daleko a je hodně zaměstnaná a já mám zase spoustu práce v Madridu," uvedl Ronaldo.

A pak dodal zdrcující závěr - alespoň pro Paris. "Nejsem si jistý, jestli budeme mít čas vídat se. Prostě se snažím co nejlépe si užít krátké letní přestávky," řekl. To muselo blonďatou profesionální celebrit opravdu potěšit.

Plánovala si hvězdnou budoucnost
Vždyť ještě nedávno plánovala, kterak se s Ronaldem stanou nejslavnějším párem světa. "Jsme mladí a krásní, můžeme být ještě slavnější než David a Victoria Beckhamovi," malovala si...

Podle serveru FemaleFirst byli Paris a Cristiano před necelými dvěma týdny viděni, jak se vášnivě líbají v klubu MyHouse v Los Angeles. Pak kolem třetí ráno odjeli do domu Parisiny sestry. Novinářům neuniklo, že se z téhož domu Cristiano vynořil o dvě hodiny později se širokým úsměvem.

Ten mu zůstal na tváři i nyní, jak se tváří Paris Hilton, o tom zatím světové bulváry mlčí...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 232