Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vagínou uzvedne 14 kilo! Neuvěřitelné

To bude zápis nejen do knihy rekordů, ale i bizarností. Žena, která uzvedne nejintimnější část těla víc, než průměrná žena v ruce.

Dvaačtyřicetiletá Taťána Koževnikova z Novosibirska bude zapsána do knihy rekordů díky své ojedinělé schopnosti – svou vagínou dokáže zvednout neuvěřitelných 14 kilogramů.

Na svůj rekord trénovala patnáct let a tvrdá práce se vyplatila. Nyní se může chlubit uzvednutím 14 kilogramových skleněných koulí.

Její dovednost je opravdu hodně podivná až úchylná, zvlášť pro nás, kteří se snažíme vysvětlit, jak to dělá a jak to celé vypadá. Takže to raději necháme na Taťáně, aby to vysvětlila svými vlastními slovy.

„Vložíte jednu z koulí do vagíny a provázek připevníte na malý háček na konci. Na ten pak přiděláte duhou kouli a tak dál.“

Velká rozkoš
Díky Taťáno. A jak jsi se k tomuto zvláštnímu sporu dostala? „Poté co jsem měla dítě, byly mé vaginální svaly neuvěřitelně oslabené. Četla jsme knihu, ve které psali, že kdysi dávno ženy s tímto problémem cvičily s dřevěnými koulemi. Rozhlédla jsem se po nějakém vhodném nástroji a do oka mi padla skleněná koule, tu jsem si pak vložila do vaginy.“

„ Vaši vagínu stačí cvičit tak pět minut denně, milé dámy. A už za jeden týden budete schopny nejen sobě, ale i svému partnerovi poskytnout v posteli neuvěřitelnou rozkoš,“ popisuje výhody cvičení Taťána.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 812