Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Shutterstock

Celebrity, které byly za mřížemi

Za hříchy se platí peklem. Za prohřešky proti zákonu vězením. A kdo ze slavných zlobil tak moc, že se ocitl „pod zámkem“?

(Alko)holka Paris Hilton
Kdysi se svým ex natočila porno, které obletělo internet. Brzy se o ní psalo znovu, tentokrát jako o „ochránkyni zvířat“, která hrdě nosí pravé kožešiny. Není divu, že se Paris jednoho dne „dostala za katr“ - dopomohl jí k tomu alkohol. Strážníci jí načapali, jak řídí opilá a zabavili ji řidičák. Blondýna na to ale kašlala a jezdila dál i bez něj. To jí už ji napodruhé stálo 22 dnů vězení.

Kokainová královna Lindsay Lohan
Lindsay miluje alkohol a kokain. A tak se v policejní cele ocitla hned dvakrát. Naposledy jí „strážci zákona“ přistihli, jak si to frčí svým mercedesem k domovu, má plný nos (i kabelku) „bílého prášku“ a v krvi 0,8 promile alkoholu. Vyfásla 24 hodin vězení, 10 dní veřejně prospěšných prací a musela slíbit, že se podrobí protialkoholní léčbě.

Ranařka Amy Winehouse
Fetující zpěvačka často napadá své fanoušky. Jedna z jejích zbožňovatelek jí třeba sáhla na vlasy a odnesla to pořádnou fackou... Tři rány do hlavy si zase „vysloužil“ mladík, který hvězdu údajně štípnul do zadku... Černovlasá dračice měla „želízka“ na rukách už několikrát – v Anglii, ale i v Norsku, kam vyrazila na turné a pašovala drogy.

Neplatič Wesley Snipes
Kdo šetří, má prý za tři. Herec Wesley Snipes však šetřil na nesprávném místě, totiž na daních! Soud ho proto loni osoudil za daňové úniky (asi 15 milionů dolarů) ke třem letům vězení. „Jsem idealistický umělec, který daním a financím nerozumí,“ mlžil. Ale za chyby se holt platí...

Mlátička Chris Brown
Hádky v partnerském vztahu? Raper je řeší po svém – ručně. Po jedné takové výměně názorů svou expřítelkyni, zpěvačku Rihannu udeřil do obličeje, chytnul ji pod krkem a kousnul do ucha i do prstu... Za tento přestupek mu hrozily 4 roky vězení. Ty se však po kajícném přiznání k činu změnily v pětiletou „podmínku“ a 180 hodin veřejně prospěšných prací.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 136