Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sienna Millerová jako Warholka / foto: HCE

Sienna Miller málem přišla o prsa!

Herectví je někdy pěkně nebezpečné povolání. To by mohla potvrdit i Sienna Miller, který málem přišla o to nejkrásnější....

Herečka Sienna Miller se přiznala, že si při jedné akční scéně během natáčení nového filmu G. I. Joe: The Rise of Cobra málem sežehla svá krásná ňadra.

Stalo se to v okamžiku, kdy se během jedné akční scény její vnady dostaly neplánovaně blízko k pyrotechnické explozi. "Naštěstí to nakonec neodnesla prsa, ale jen to místo mezi nimi," řekla Sienna. "Spálila jsem se, když jsem se dostala moc blízko k výbuchu."

Miller, která nedávno skončila natáčení filmu Baronka, si také stěžovala na to, že její postava neustále musela nosit černou koženou kombinézu.

magazin.cz

"Už nikdy si na sebe nic podobného nevezmu. Docela mi stačilo, že jsem se do toho musela soukat za pomocí pudru každý den pět měsíců. A stejně jsem se v tom skoro nemohla hýbat," dodala Miller.

Podle listu Metro herečka při stejné příležitosti také vyvrátila zprávy, že by se chystala na svatbu s přítelem Balthazarem Gettym.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 78