Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Šok! Otevřel rakev a našel v ní živého syna

Truchlící muž se chtěl naposledy rozloučit s malým synkem. Otevřel rakvičku a hrůzou málem oněměl. Zjistil totiž, že jeho dítě je naživu!

José Alvarengovi lékaři v nemocnici ve městě Asuncion řekli, že jeho syn byl prohlášen za mrtvého krátce po porodu.

O pár hodin později zaměstnanci nemocnice donesli tělíčko nedonošeného miminka v malé rakvi k Alvarengovým domů. Podle listu Daily Telegraph truchlící otec chvíli poté otevřel rakev, aby se na synka podíval a rozloučil se s ním.

Zázračné zmrtvýchvstání
"Otevřel jsem rakev, abych se podíval na jeho tělíčko a zjistil jsem, že dítě dýchá. Rozplakal jsem se," řekl novopečený otec.

S ještě nepojmenovaným synkem okamžitě odspěchal do nemocnice, kde ho zdravotní sestry daly do kyslíkového stanu. Lékaři teď jen doufají, že se malému už nic nestane a jeho stav popisují jako "stabilizovaný". Zprávy o zázračném zmrtvýchvstání okamžitě také dostala matka dítěte, která byla stále ještě v téže nemocnici.

Případ se začíná vyšetřovat. Šéf oddělení intenzivní pediatrické péče se domnívá, že lékař zřejmě správně nezkontroloval životní funkce novorozence. Jiný lékař ale potvrdil, že se lékaři snažili dítě oživovat celou hodinu, než je prohlásili za mrtvé. Ať je to ale už jakkoliv, dítě mělo ohromné štěstí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 261