Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kylie Minogue / foto:

Kylie Minogue bude žít v Evropě

Australská popová star Kylie Minogue postoupila ve vztahu se svým přítelem Andresem Velencosem Segurou o krok dále. Údajně investovala do luxusního španělského sídla v jeho rodišti.

Jednačtyřicetiletá popová zpěvačka svůj vztah se španělským krasavcem, který se živí modelingem a je o deset let mladší než ona, začala loni v říjnu. Mezitím jej už stihla představit i své rodině v Austrálii.

Kylie se také nemůže dočkat, až si získá Segurovy rodiče, kteří vlastní bar a restauraci v Tossa de Mar na severovýchodě Španělska. Za vilu v tomto pobřežním městečku utratila 675 000 dolarů (v přepočtu 12 154 050 Kč).

"Vždycky se počítalo s tím, že Andres podnikání svých rodičů jednou převezme. Strávil ale tolik času svou kariérou v modelingu, že má teď výčitky z toho, že nepomáhá svému otci. Udělal si nějaké volno, aby pomohl své sestře a společně podnik rozběhli," sdělil nejmenovaný zdroj britskému deníku Daily Star a dodal: "To, že Kylie koupila dům v Tossa de Mar, svědčí o tom, jak vážně to s Andresem myslí."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48