Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stmívání / foto: SPI

Upíří milenci ze Stmívání spolu spí i v reálu!

Kristen Stewart a Robert Pattinson kupují společně dům, to už je jasný důkaz, že jejich filmová láska není hraná.

O údajném mileneckém páru devatenáctileté Kristen Stewart a třiadvacetiletém Robertovi Pattinsonovi se poslední dobou hodně hovoří. Nyní se proslýchá, že společně plánují koupi domu za tři miliony dolarů (53,4 mil. Kč) v západním Hollywoodu.

Dům, který hvězdný pár z filmové love story Twilight údajně kupuje, má tři ložnice, vlastní bazén, vířivku a několik krbů.

"Ona o něm mluvila jako o jejich ´budoucím hnízdečku lásky`," uvedl zdroj deníku National Enquirer o devatenáctileté krásce Stewart.

Kupuje je pro oba
"Kristen ukázala Robovi fotky a on říkal, že dům je perfektní. I když ho kupuje Kristen, chce, aby jím byl nadšený i Rob," pokračuje nejmenovaný zdroj.

Takže se začínají šířit zvěsti, že se Stewartová a Pattinson nastěhují společně, jen co dokončí pokračování filmu The Twilight Saga's Eclipse. "Kristen chce super romantické místo, které bude v Los Angeles sdílet s Robem," dodává nejmenovaný zdroj z blízkosti páru.

Kristen Stewart byla veřejností spojována s Robertem Pattinsonem již v roce 2008, kdy společně filmovali první z romantických filmů o upírech Twilight. Od té doby byli několikrát zachyceni fotografy, jak se spolu mimo filmové ateliéry vídají.

Momentálně jsou oba mladí herci ve Vancouveru v Kanadě, kde se filmuje třetí díl série, který se má v amerických kinech objevit 30. června 2010.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 203