Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Elle Magazine

Blonďatá a sexy Lily Allen se stydí? To snad ne...

Lily Allen svůj nový look představuje v novém čísle časopisu Elle.

V rozhovoru pro magazín Elle doplňujícím její novou fotosérii se zpěvačka překvapivě vyznala ze své plachosti. Opravdu, kdo by si o ní pomyslel, že je ve skutečnosti stydlivka? Lily o sobě ale tvrdí, že není zdaleka tak sebevědomá, jak si o ní lidé myslí.

Rozhodně to nedokládají sexy fotografe, které jsou inspirovány duchem šedesátých let, především pak legendární filmovou postavou Barbarelly, kde čtyřiadvacetiletá zpěvačka pózuje ve svůdně stříbrném topu a platinové paruce.

magazin.cz

I přesto, že je již tři roky světoznámou zpěvačkou, Lily připouští, že si na slávu za tu dobu ještě nezvykla a když ji fanoušci žádají o autogram nebo fotku, zneklidní ji to. "Vždy se trochu stydím a jsme v rozpacích. Opravdu."

"Myslím, že lidé ode mě očekávají určitý způsob jednání, určitou důstojnost a já se opravdu snažím ke každému být milá. I když někdy nevím, kde na to mám brát sílu."

Žárlí na kolegyně

Lily se také rozhovořila o svém vztahu k jiným zpěvačkám. Přiznala, že na ně žárlí, když je slyší v rádiu.

"Pokaždé, když slyším, že se nějaký rozhlasový moderátor rozplývá nad deskou nějaké zpěvačky, začnu žárlit. Vždycky mě napadne, že už začínám upadat."

Ale nemyslím, že bych byla s jinými zpěvačkami rozhádaná sporu. Ostatně myslím, že tento rok, co se týče hudby byl rokem žen. Když vzpomenu třeba na La Roux, Little Boots a nebo na Florence. LaRoux opravdu zbožňuju. Navíc je to má přítelkyně. "

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 194