Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Rok 2009 je rokem úmrtí celebrit!

Letošní rok je pro celebrity obzvláště nebezpečný. Umírají jak ti, kteří už dlouho bojovali s nemocí, tak i lidé, o nichž se myslelo, že tu budou ještě dlouho.

Michael Jackson (†50)
O jeho zdraví sice kolovaly různé fámy, ale nikdo nepředpokládal, že zemře na srdeční selhání. Jeho osobní lékař Conrad Murray je teď vyšetřován policií kvůli podezření ze zabití. Zdá se, že Jacksona zabil přílišným množstvím léků.

Farrah Fawcett (†62)
Její smrt média příliš nesledovala, protože zemřela ve stejnou dobu jako Michael Jackson. Po třech letech podlehla rakovině konečníku. Její dlouhodobý partner Ryan O´Neal jí byl po boku až do úplného konce a syn Redmond byl propuštěn z vazby, aby mohl přijít na pohřeb. V současnosti je totiž vyšetřován kvůli držení drog.

Patrick Swayze (†57)
Zemřel 14. září po dvouleté bitvě s rakovinou slinivky. Až do smrti přitom pracoval. Spolu s manželkou Lisou pracoval na svých pamětech a filmoval televizní detektivku The Beast. Prý dokonce odmítal léky proti bolesti, protože se bál, že by to mohlo negativně ovlivnit jeho herecký výkon.

Jade Goody (†27)

Hrdinka anglické verze reality show Big Brother veřejně bojovala s rakovinou čípku. Zemřela na Den matek. Pouhý měsíc před smrtí si vzala za manžela přítele Jacka Tweedyho a za snímky ze svatby dostala od britského listu OK! 700 000 liber (bezmála 20 milionů Kč).

Natasha Richardson (†46)
Herečka Natasha Richardsonová, manželka Liama Neesona, zemřela velmi nešťastnou náhodou. Při lyžování v Quebeku upadla. Nic ji nebolelo, odmítla jít do nemocnice a vrátila se na pokoj. Několik hodin později si stěžovala na bolest hlavy a byla převezena do nemocnice. O pár dní později zemřela na krvácení do mozku.

David Carradine (†72)
Hvězda filmů o kung fu, David Carradine, byla nalezen v pětihvězdičkovém hotelu v Bangkoku. Hercovy ostatky byly prý objeveny ve skříni s provazem kolem krku a dalších částí těla. Sebevraždu nakonec vyšetřovatelé vyloučili a dospěli k názoru, že šlo o náhodnou smrt, snad v důsledku autoerotického dušení. Podle listu Metro si Carradinovi příbuzní sice mysleli, že do smrti mohly být zapleteny různé temné síly, ale žádné z těchto domněnek se nepotvrdily.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 288