Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Reuters

Megan Fox: trable v sexu a řezání žiletkou

Na povrchu se zdá být herečka Megan Fox, která si zrovna užívá raketově rostoucí popularity, naprosto dokonalá. Ale uvnitř – tam to zdaleka tak dokonalé a jednoduché není.

Dětství se žiletkou
Je to jen pár týdnů, co se hvězda ságy Transformers vyznala ze svých sexuálních problémů. Sex se jí prý spojuje s nepříjemnými pocity a úzkostí.

Tím ale její psychologické trable nekončí. Podle řady anket nejkrásnější žena světa odhalila, že se dříve sebepoškozovala.

V dětství byla nešťastná, a tak sáhla po žiletce či jiném ostrém předmětu, aby si mohla udělat pořádně bolestivou ránu.

„Když dívky vyrůstají, procházejí různými fázemi a občas je jim prostě blbě. Pak dělají různé věci, ať už to jsou problematické stravovací návyky nebo řezání se,“ prohlásila Megan Fox.

Herečka také přiznala, že si sebe samu stále oškliví a vůbec nedokáže pochopit, jak se mohla stát tak úspěšnou.

Zabila by?
Ačkoliv tvrdí, že jí pochybnosti zatím příliš neovlivňují životní styl, dovede si představit, že není úplně jednoduché s ní vždy vyjít.

„Úplně vším jsem si nejistá. Nikdy jsem si nemyslela, že za něco stojím. A mám divný pocit, že jsme pořád zesměšňovaná,“ řekla Megan časopisu Rolling Stones.

Její partner, herec Brian Austin Green, to má také těžké. Když Megan nemá zrovna náladu, tak ho od sebe odhání a vyhrožuje ho, že ho střelí.

Proto raději nevlastní zbraň. Sice by asi nezabila, ale do nohy by byla schopná vystřelit.

Takže pánové, držte se raději jen těch pěkných obrázků…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 84