Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nicole Richie chce pod čepec, umřel ji exsnoubenec

Herečka a zpěvačka Nicole Richeová, jež v pondělí 21. září slaví 28. narozeniny, se konečně rozhodla vstoupit do svazku manželského.

Není to nijak šokující novina, s Joelem Maddenem už má dvě děti. Nebyla to ale ani její 20 měsíců stará dcera Harlow, ani novorozený syn Sparrow, co ji k tomuto kroku přimělo. Spíš ji vyděsila smrt jejího bývalého snoubence Adama Goldsteina, známého pod jménem DJ AM.

"Nicole nikdy se svatbou s Joelem nespěchala. Je s ním a s jejich malou rodinou moc šťastná, a tak ani necítila potřebu něco měnit. Když ale umřel Adam, vyděsila se. Uvědomila si, jak je život křehký a krátký. A tak, aby třeba později neměla výčitky, chce se stát Joelovou ženou," řekla jedna z jejích přítelkyň listu National Enquirer.

DJ AM byl nalezen před pár týdny ve svém bytě v New Yorku mrtev. S největší pravděpodobností se předávkoval drogami. Nicole s ním byla zasnoubená v roce 2005. Sice jen měsíc, ale zůstali přáteli.

Nicole příbuzným řekla, že si nepřeje velkou svatbu. "Vždycky si představovala obrovskou svatbu se stovkami hostů, ale od té doby, co umřel Adam, názor změnila. Chce mít na svatbě jen rodinu a pár nejbližších přátel," dodává zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18