Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sandra Nováková: / foto: Korzo

Sandra Nováková: Jako feťačku mě nikdo nechtěl

Herečka Sandra Nováková jde v posledních letech z role do role a s tím úzce souvisí i změna jejího vzhledu. Jen za poslední rok vystřídala hned několik účesů!

"Já si ráda hraji se svým vzhledem," svěřila se Sandra. "Člověk je sám o sobě takový chameleón, že někdy stačí málo a ženská dostane šmrnc. Anebo zase může vypadat ošklivě. To se mi na tom líbí a využívám to i v některých rolích," vysvětluje herečka, která si naposledy zahrála hlavní roli Terezky ve filmu z golfového prostředí Veni, vidi, vici.

"Tady jsem hrála obyčejnou mladou holku, takže jsem nijak výrazně vzhled měnit nemusela. Ale když jsem hrála třeba feťačku, maskérky mi vždycky namastily vlasy a udělaly kruhy pod očima, a to se mnou pak nikdo nemluvil," vypráví se smíchem Sandra.

Změna je život
O proměnu své vizáže se většinou stará sama. Na premiéru Veni, vidi, vici si například vytvořila krepatý účes.

"Když to jde, dělám si všechno sama. Jen stříhání jsem až donedávna nechávala na mamce. Fakt je, že posledního půl roku už byly moje vlasy dost zoufalé. Tak teď chodím do kadeřnictví a je znát, že se to zlepšuje," říká s úlevou herečka.

Při natáčení svého posledního filmu se dala dohromady s producentem Janem Nejedlým. Spolu také navštívili party k příležitosti otevření nového kadeřnického salonu Franck Provost, kterou si Sandra nemohla nechat ujít.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38