Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Číča Hello Kitty jako pistole, piercing nebo vibrátor

Je bílá, něžná a má růžovou mašli na uchu. Téhle původně japonské číče je pětařicet let – nejdříve bodovala v televizním seriálu, teď ovládla světový módní a spotřební průmysl. Jak to?

Mňau, podíváme se ti na zoubek?!
Tak si to představte – vypadne vám zub a zubař vám místo korunky namontuje tuto bílou kočičí hlavu... Sen? Kdepak skutečnost! Ovšem zřejmě na objednávku a za pěkné peníze. O tom, jak tahle zubní náhražka odolá tvrdé mrkvi nebo křupavému toastu se zatím neví. Ale co by člověk neudělal pro trendy stoličku?


Když Hello Kitty mrouská...
Vrrrrrr... Původně byla tato hračka prezentována jako masážní přístroj na rozbolavělou krční páteř. Jenže stroj nebyl tak výkonný, jak si spotřebitelé představovali – plocha, kterou byl schopen namasírovat, byla miniaturní a vibrace? Ty se spíše podobaly neškodnému šimrání. Co s tím?

Na lepší využití této „hračky“ přišli producenti porna, kteří ji začali hojně využívat ve svých filmech pro dospělé jako vibrátor. Výsledek: zděšení výrobci „vibrující číču“ stáhli. Ne však na dlouho. Dneska je k mání ve čtyřech barvách. Můžete jí sehnat na aukčním serveru eBay  za 30 dolarů (což je něco přes pětistovku plus poštovné).


Kočičí jazýček...
Chcete si nechat udělat piercing do jazyku a řešíte, jakou dáte náušnici? Co třeba Hello Kitty?

Podobenka s bílou kočičí slečnou je sice trochu ulítlá, nicméně určitě originálnější než obyčejná „pecka“. Tenhle šperk si můžete objednat za pouhé dvě libry (asi 55 Kč plus poštovné).

magazin.cz

Nádherně střelená číča...
Vypadá jako hračka. Je růžová, plastová a s květinovými aplikacemi. Tato zbraň se jmenuje Hello Kitty AR-15 a například v Kalifornii je naprosto legální. Upřímně, kdo by se této pušky bál? Údajně však zdání klame...


Kytara od Kitty
Hrajete na basovou kytaru? A sháníte nové, trendy „pádlo“? Mrkněte se na stránku www.
sanrio.com, kde si můžete pořídit bassu Hello Kitty v černé nebo růžové barvě za 229 dolarů (zhruba 3900 Kč plus poštovné).

magazin.cz

Kde je Kočkoland?
Tak tenhle „bejvák“ je jako z cukrkandlu, proto není divu, že z Villy Hello Kitty ve městě Taipei na Thaiwanu jsou odvaření nejen nadšení růžováci, ale i kočkomilové. Téměř každý fanoušek této japonské bílé kočky sní o tom, že by v tomhle domě strávil jednu noc...

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

S tebou mě baví svět, já bych tě láskou sněd´!
No, a kdybyste se náhodou ve městě Taipei zdrželi a trochu vám vyhládlo, určitě navštivte vyhlášenou cukrárnu a pekárnu Hello Kitty! Najdete ji na adrese, 90 Da-an Road Sec. 1, Taipei. A co vás tam čeká? Spousta sladkých i slaných dobrot, kterým bude vévodit obličej této slavné kočky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 652