Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robbie Williams / foto: robbiewilliams.com

Bouřlivák Robbie Williams se žení!

Je to tak, věčný mládenec a fanfarón Robbie Williams se hodlá usadit. V nejbližší době hodlá pojmout za choť svou přítelkyni Aydu Field.

„V podstatě už jsme manželé,“ sdělil zpěvák časopisu GQ. S Aydou Field žije dva roky, což se může zdát jako relativně krátká doba, ale na Robbieho poměry je to až až. Snad i proto se konečně rozhoupal.

„Sebral jsem odvahu k největšímu skoku, jaký byl u mě možný. Když by se ale ráda vdala, tak se tedy vezmeme,“ prohlásil Williams a nedosti na tom. V úvahu totiž připadá i případné potomstvo. I když to vypadá, že spíš než Robbie po dítkách prahne Ayda. „Ona chce hodně dětí, ale má tak pěknou postavu,“ naznačil ve zmíněném rozhovoru.

S ženami, muži i UFOny
Ať už na plození dojde, či ne a opravdu proběhne ohlášená veselka, bude Ayda Field první ženou, který dokázala zkrotit bouřliváka a sukničkáře Robíka – připomeňme, že v jeho loži se krom téměř kompletních Spice Girls, Nicole Kidman, Nicole Appleton vystřídal úctyhodný zástup dívenek.

Jeden čas se také spekulovalo, zda milý Robbie krom děvčat neoblibuje i pány, mnohé narážky v jeho textech podobným hypotézám nahrávaly, stejně jako pěvcova neurčitá prohlášení do tisku.

A ano, nesmíme zapomenout ani na to, že krom smilnění měl slavný zpěvák zálibu v alkoholických nápojích, návykových látkách a nedávno prohlásil, že na zpívání kašle a bude se raději věnovat vyhlížení UFO. Nebude to mít Ayda jednoduché.

Comeback Take That?
Spekulace o konci kariéry se ale nepotvrdily, Williams chytá nové album Reality Killed The Video Star a je prý sám se sebou vyrovnaný, na čemž má velkou zásluhu jeho snoubenka.

V poslední době se také Williamsovo jméno objevuje v tisku v souvislosti s jeho opětovným angažmá v Take That, ale to je nepotvrzená informace. Vzhledem k nové sólovce se ovšem dle mého mínění jedná o kachnu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23