Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: newchatter.com

Z holywoodských celebrit se stávají medvědi

U žen stačí nechat si přebarvit vlasy a už byste je skoro nepoznali. Muži si barví vlasy jen málokdy, ale stačí, aby se chvilku neholili a díky strniskům na tvářích jsou z nich najednou pořádní medvědi.

Jim Carrey
Jim Carrey je většinou pěkně na krátko střižený, hladce oholený a s věčným úsměvem na tváři. Tak ten úsměv mu zůstal i na fotce, kde je zarostlý jako divoké zvíře. Jinak by ho ale mnozí jeho fanoušci možná ani nepoznali. To je vážně medvěd. Vlasy sice nemá tak dlouhé, zato husté a fousy opravdu stojí za to. Za ně by se ani lecjaký ten brtník nemusel vůbec stydět.

   

Ben Affleck
Scénárista a herec Ben Affleck je sice i na zarostlé fotce k poznání, ale taky má trochu ďábelský look, když se nechá zarůst. Ben je celým jménem Benjamin Géza Affleck-Boldt. Poprvé si zahrál v jednom nevýznamném seriálu, kde se ale seznámil s jedním z nejdůležitějších lidí svého života. S Mattem Damonem. Stali se z nich přátelé a spolupracovníci. Když bylo málo rolí, napsali si sami scénář k filmu Dobrý Will Hunting, za který dostali Oscara. Teď by mohl Ben psát scénáře o životě medvědů a hrát tam hlavní roli.

   

Keanu Reeves
Dalším naším medvědem je Keanu Reeves. Celým jménem Keanu Charles Reeves. Narodil se v Bejrútu, jeho matka byla tanečnice v klubu, otec geolog čínsko-havajského původu Samuel Reeves. Za strniskem se Keanu možná potřebuje občas schovat, protože jeho život není vůbec jednoduchý. Se ženou se jim narodilo mrtvé dítě a manželku pak zabili při autonehodě.

   

Joaquin Phoenix
Asi nejšílenější proměnou prošel Joaquin Phoenix. Tak toho by poznal asi málokdo. Vrací se ke kariéře rapera, nazpíval už i své album, možná proto změnil tak radikálně vizáž. Ani jeho život nebyl procházkou růžovým sadem. Vyrůstal v rodině misionářů náboženské sekty Boží děti. Bratr River zemřel mladý, Joaquin si musel najít svou vlastní hereckou cestu a polohu. Známý je hlavně z filmu 8 mm či jako slabošský a proradný syn římského císaře z filmu Gladiátor, za tuto roli byl nominován na Oscara a Zlatý glóbus. Teď by mohl hrát v životopisných filmech o gorilách či jiných chlupatých zvířatech.

   

Pierce Brosnan
Kdysi na krátko střižený elegantní Pierce Brosnan vypadá jako Čáryfuk nebo chlapík z loga KFC. Ale proč ne, docela mu to i sluší a na ta léta si vlastně klidně může dovolit takhle změnit image.

   

Bruce Willis
Bruce Willis má taky pořádné strnisko, nejspíš toužil po změně v životě i na svém těle. Zamiloval se do mladičké krasavice Emmy Heming a dokonce si ji vzal za ženu. A manželství, jak známo, každého změní.

   

Tak co, který brtník se vám líbí nejvíc? Willis, Brosnan, Phoenix, Reeves, Affleck nebo Carrey?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 123