Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.lifeinthefastlane.ca

Gumový kluk: umí si sám políbit zadek

Američan Daniel Browning Smith je snad z gumy. Odmala je tak pružný, že to vypadá, že mu matička příroda nenadělila klouby. Říká si velice trefně The Rubberboy: gumový kluk.

Gumový kluk Daniel Browning Smith se narodil v roce 1979 v USA ve státě Mississippi. Na své schopnosti narazil v podstatě náhodou zhruba ve čtyřech letech, když se pral se sourozenci, spadl z palandy a dopadl na zem do rozštěpu. Otec, který to celé viděl, myslel, že syn bude polámaný a pojede se s ním do nemocnice, jenže Daniel se zvedl ze země jakoby nic.

Tehdy rodině došlo, že jejich kluk není obyčejný kluk. Otec si v místní knihovně vypůjčil knihy o hadích mužích, a když Daniel viděl jejich fotky, v hlavě se mu zrodil sen, že on bude jako oni, možná ještě mnohem lepší.

magazin.cz

Herec, bavič a hadí muž
Už jako dítě si v pohodě dokázal dát nohu za krk, to, co by jiné lidi stálo možná i život nebo minimálně četné zlomeniny, dělal na počkání. Skládal se do čím dál menších prostor, až skončil v krabici od bot. Svůj um zdokonalil v cirkusové škole pod vedením mistra Lu Yi. Rozhodl se, že se stane nejpružnějším žijícím mužem planety.

Protože sice zdánlivě nemá klouby, ale rozumu pobral dost, pěkně si díky svým dovednostem vydělává. Objížděl nejdřív s různými cirkusy Ameriku coby hadí muž, dnes už ho znají diváci po celém světě. Nyní žije v LA, kde své unikátní schopnosti kombinuje i s herectvím a nechává se najímat do filmů, seriálů či reklam.

V televizi jsme ho mohli vidět už i my třeba ve filmu Muži v černém II, Kiss Kiss Bang Bang, či v seriálech kriminálka New York nebo Můj přítel Monk.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Nejpružnější muž světa si umí sám políbit zadek
Jeho sen stát se nejpružnějším mužem světa se mu splnil. To, co on, nedokáže nikdo jiný. Dokáže otočit hlavu o 180 stupňů a vykloubit si ruce i nohy a strčit si je kde kam. Většina jeho kolegů se totiž specializuje na určitý druh pohybu, umí si třeba strčit nohy za záda, jiní zas dokáží neuvěřitelné kousky s rukama, další pak s hlavou, ale Rubberboy umí tohle všechno s jedním tělem. Otočit hlavu kolem dokola a políbit si vlastní zadek, to nikdo jiný nedokáže.

Rubberboy už má 2 zápisy do Guinessovy knihy rekordů. První za nejrychlejší průlez nevypletenou tenisovou raketou a druhý za průlez záchodovým prkénkem. Svou show, se kterou už objel svět, nyní předvádí při nejrůznějších příležitostech, na sportovních utkáních, v televizních show, koncertních halách i na firemních večírcích.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 389