Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Reuters

Úlet Paris Hilton: schválně mluví fistulkou

Když je s přáteli nebo s rodinou, prý má mnohem hlubší hlas. Na veřejnosti ale jinak schválně modifikuje hlas nahoru, aby všem přišla roztomilá a zábavná.

Paris Hilton a její fistulka, to je jen hra. Když se jí to hodí, mluví vysokým holčičím hláskem, když už jí to přestane bavit, položí si hlas dolů. Je to všechno jen hra, která má dokreslovat její image. Paris prostě chce působit na média a veřejnost jako naivní, roztomilá, zábavná, prostě echt holčičí typ. Ale na nejrůznějších pracovních jednáních mluví úplně jinak. Hlubším, sebevědomějším hlasem, coby dospělá bohatá dáma, která ví, co chce.

Někoho by její hry mohly i rozzlobit, většinou je to ale všem jedno. Bohaté paničky už takové bývají. Jsou rozmazlené a ani skoro neví, kdo jsou doopravdy a jaká je jejich skutečná tvář. Tak se snaží působit nějakým dojmem na venek, že se sobě občas trochu ztrácejí. Ono asi není jen tak udržet si svou tvář, když vás na každém kroku pronásledující nenechaví fotoreportéři a na vašem prahu jich postává další hrstka a čeká, kdy zakopnete nebo vyběhnete na nákup nenamalovaní či v teplákách.

V reálném žifvotě jsem jiná, chytrá a pálí mi to
Osmadvacetiletá dědička hotelového impéria to vysvětluje takto:“Chci mluvit jako dítě a taky se tak chovat, ale v reálném životě jsem někdo úplně jiný. Stojím oběma nohama na zemi, jsem chytrá, vím, jak se věci mají. Myslím si, že hodně lidí mě považuje za přihlouplou bohatou slečinku, pitomou Paris Hilton.“ Možná jí to vážně pálí, protože v tomhle má naprostou pravdu. Tohle si o ní veřejnost myslí.

"Je to jen o tom, jakou roli jsem se rozhodla na veřejnosti hrát, a jsem ráda, že to hraji dobře a lidi mi to baští. Sama pro sebe se tím vážně bavím. Takže ať si o mně klidně všichni dál myslí jen to nejhorší.“

Její přátelé prý ale vědí, kým je ve skutečnosti, a to je nejdůležitější, na tom jí záleží. „V každodenním životě, když si někam vyrazím s partičkou kamarádů, jsem to prostě já, mám normální hlas, chovám se normálně, stejně tak, jako když jde o peníze a business, tam nemůžu hrát hloupou holčičku, to bych neuzavřela jediný pořádný obchod.“

Víc se o ní dozvíme v nové tv show
Že by to téhle blonďaté krasavici opravdu pálilo? Nebo jí jen někdo poradil, co má říct na svoji obhajobu, aby ji všichni neměli za primitiva? Možná se víc dozvíme v její nové televizní show nazvané „Fearne And Paris Hilton“. Tato show se vysílá ve Velké Británii od 22.října v pozdních nočních hodinách.

Fearne Cotton je slavná moderátorka, která umí odhalit nejrůznější slabosti a intimní místa celebrit. Povede se jí to i s Paris? I kdybychom nezjistili nic o IQ Paris Hilton, v pořadu se diváci rozhodně podívají do jejích megalomanských sídel, nočních klubů i obřích šatníků plných nákladných, barevných modelů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 170