Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Demi Moore: vyhozené 4 mega za plastiky

Proč některé krásky nepřiznají pravdu?

Hollywoodská hvězda Demi Moore, která příští měsíc oslaví sedmačtyřicáté narozeniny, vždy odmítala, že by svému vzhledu pomáhala plastickými operacemi. Naposledy v srpnu letošního roku, kdy poskytla rozhovor francouzskému magazínu Marie Claire, řekla, že nikdy nevlezla pod nůž.

Ne že by lhala, ono to spíš vypadá, že jen mírně upravovala pravdu.

Minulý týden se objevila na jedné párty, kde rozdávala úsměvy jak na běžícím pásu. Jenže ani ty nejzářivější úsměvy nedokázaly odvést pozornost od vrásek, které hyzdily její nos a okolí očí. Podobné vrásky se samozřejmě v určitém věku udělají každému, nicméně v případě půvabné Demi mají odborníci přes plastickou chirurgii jiné vysvětlení.

magazin.cz

Estetický chirurg Werner Mang řekl: „Tyto vrásky jsou znakem toho, že užívala příliš mnoho botoxu.“

Tyto injekce se píchají do čelního svalstva, které se vyhladí a také působí preventivně. Ovšem nosní svaly se díky botoxu mohou stát nepohyblivými.

Britský Daily Mail uvedl, že manžel Aston Kucher do vylepšení jejího vzhledu investoval kolem čtyř milionů korun. Ale které části těla si tedy Demi nechala opravit nebo vylepšit? Doktor Mang řekl deníku Bild: „Myslím, že podstoupila minilift, modelování břicha, má i prsní implantáty, také oční víčka má vylepšená, samozřejmě používala i botox, kolagen a hyaluronovou kyselinu.“

Ovšem herečka stále zapírá a tvrdí, že za svůj mladistvý vzhled vděčí józe, kickboxu a kůrám z pijavic.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 57