Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Spice Girls / foto: muzica.phg.ro

Spice Girls hledají své dvojnice

Členky dívčí kapely Spice Girls se hodlají opět dát dohromady, ale tentokrát v tom není chuť na společné koncertování ani nová deska. Nic takového, Spajsky míří do televize.

V zásadě to vypadá tak, že pětice Mel C, Mel B, Geri Halliwell, Victoria Beckham a Emma Bunton rozjedou vlastní reality show, jejímž cílem bude najít pět dívenek – pokud možno velmi podobných původním Spice Girls – které by je ztvárnily na divadelních prknech.

V plánu je totiž muzikál na West Endu, který by umělecky ztvárnil zrod a vzestup zpívajících a tančících kočand, které celý svět zná pod přezdívkami Sporty, Scary, Ginger, Posh a Baby.

Manažer a tvůrce kapely Simon Fuller se v celé akci samozřejmě zaháčkován a funguje coby pomocná ruka. Je to ideální příležitost na comeback a co je na tom pro dámy nejlepší, nemusí nikam cestovat. Jejich plánované turné z přelomu let 2007/08 bylo totiž zkráceno z rodinných důvodů. Takže nyní můžou Spajsky pěkně v klidu pečovat o ratolesti a užívat si návrat do světel reflektorů.

Mlýnek na peníze

A teď si ještě představte tu jundu, až před pětici původních členek coby porotu nakráčí adeptky na roli jednotlivých Girls a třeba Mel B začne protestovat: „Ty že bys chtěla být já? Nezdá se ti, že jsi na to moc velká/malá/tlustá/tenká/blbá?“. Škoda jen, že něco podobného nenapadlo někoho z našich luhů a hájů, třeba že by Petr Kotvald a Standa Hložek našli za sebe dvojníky a následně tyto junáky vyzbrojili arzenálem svých fláků a hurá na turné. Kóťa s Hlóžou by pak jen v klidu přepočítávali honoráře...

Ale zpět ke Spice Girls, zatím není známo, kdo by se eventuelního muzikálu ujal z hlediska hudby a libreta. Sir Andrew Lloyd Webber to asi nebude, ale i tak se jistě můžeme těšit na jímavou podívanou přímo od srdíčka. A třeba si nějaké cameo střihnou i samotné špajsky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27