Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: kalendarcvut.cz

Zaměstnankyně ČVUT nafotily sexy kalendář

Ojedinělý projekt českého vysokého školství.

Že se na našich vysokých školách může urodit i něco lepšího než skandál plzeňských rozměrů, dokládá nový kalendář, na kterém je zobrazeno dvanáct atraktivních zaměstnankyň Českého vysokého učení technického.

magazin.cz

Pražská technicky zaměřená škola se tak nejen otevírá veřejnosti a ukazuje lidskou tvář, ale navíc přispívá k bohulibému účelu – založení Univerzitní mateřské školky. Na ní by měly jít zisky z prodeje kalendáře.

magazin.cz

Školka se jmenuje Lvíčata ČVUT, a jelikož je školek málo, velmi pomáhá především zaměstnankyním univerzity. Ty za ni poděkovaly svérázným způsobem, čímž zároveň přispívají k jejímu rozjezdu.

magazin.cz

Školky se ale hodí nejen zaměstnankyním, ale i studentkám vyšších ročníků či akademicky náročnějších programů, jako je třeba ten doktorský. Školka jim umožňuje rychleji se vrátit z rodičovské dovolené a věnovat se svému studiu či působení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79