Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Mendes / foto: Calvin Klein

Eva Mendes si užívá svou sexualitu

Eva Mendes přiznává, že užívá svůj sexappeal k tomu, aby dostávala filmové role.

Herečka, kterou známe například z filmu Hitch, pózovala nahá pro reklamní kampaň Calvina Kleina. Nevadí jí ani svléknout se na filmovém plátně a nedělá si starosti s tím, když je obsazená do role právě kvůli tomu, že vypadá jako "kus ženské".

magazin.cz
"Nechci jen zapadnout do jednoho určitého typu, ale když musím vypadat trochu víc smyslně, nebo když jsem dělala skvělou reklamu pro Calvina Kleina, není to náhoda. Z mé strany šlo o velmi promyšlené rozhodnutí. Když mám pocit, že scéna vyžaduje trochu nahoty, jdu do toho. Ale ačkoliv svou sexualitu používám, nikdy jsem si nepřipadala tak, že mne někdo nějak využívá. Vždycky mám pocit, že to řídím já. A nemám s tím problém," řekla Eva Mendes reportérům Fox News.

Diva ale také tvrdí, že si chce vybírat náročné role. A pořád ještě chodí na hodiny herectví.

"Chci brát šílenější, temnější a náročnější role. Dál se učím. Pořád ještě chodím na hodiny herectví a rozhodně se mi líbí role lidí rozpolcených, chybujících a podivných," dodala Mendes.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69