Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Egotastic

Tento zbitý zadek patří... Jessice Albě!

Jessica Alba si nechala zmalovat zadek. A líbilo se jí to!

Slovní spojení Jessica Alba, zmlácený a zadek zní pěkně, že ano? A i když je k tomu i video, to si šmírák v člověku užije.

Jde samozřejmě jen o roli, ve které si Jessica nechá zmalovat zadek a ještě si to užívá jako milostnou předehru. Jestli to tak má ráda i ve skutečnosti, nemůžeme vyloučit, ani potvrdit, do ložnice ji nevidíme a žádného její milence kupodivu neznáme. A hlavně – co je nám do toho?

Na inkriminované video se můžete podívat ZDE.

Vzrušující scéna pochází s připravovaného filmu The Killer Inside Me. Jde o remake stejnojmenného snímku ze sedmdesátých let, který byl natočen podle románu Jima Thompsona. Napínavý příběh se odehrává v padesátých letech minulého století v menším texaském městečku.

Lou Ford je zdejší šerif, všemi oblíbený a respektovaný. V soukromí se schází s učitelkou Amy, kterou ve filmu ztvární Kate Hudson. Jenže se ukazuje, že Lou má velké, nebezpečné tajemství - vražedné sklony, které už nedokáže ovládat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81