Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miroslav Šmajda / foto: Korzo

SuperStar je velice krutá, tvrdí Leona Machálková

Zpěvačka Leona Machálková patří mezi občasné pozorovatele pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Ačkoli neviděla všechny díly, zdá se jí, že soutěž je k mladým zpěvákům až příliš tvrdá.

"Je pravda, že princip je daný, ale přijde mi, že tahle reality show je velice krutá. Když pozoruji, dovolím si říct, ty mladé chudáky, kteří trnou, jestli postoupí, nebo ne, je mi jich líto," svěřuje se zpěvačka.

Podle ní zažívají soutěžící velký nápor na psychiku
"Vždycky jim držím palce, ať už předvedou skvělý výkon, nebo ne. Myslím, že si to zaslouží," říká Machálková. Kdyby prý byla na jejich místě, určitě by se do podobné soutěže přihlásila také.

"Myslím si, že je to pro ně velká příležitost. Kdybych byla mladá, zkusila bych to určitě i já. Já jsem se jako jednadvacetiletá zúčastnila soutěže Mladý talent, která se kdysi konala ve Zlíně. A stojím si za tím, že člověk za zkoušku v takové soutěži nic nedá," míní Leona.
 
Nakonec záleží na tom, jak se ke své kariéře postaví
"Jen malé procento z nich nakonec uspěje a bude pokračovat v pěvecké profesi. Dnes je důležité, aby vás bylo vidět a měli jste dobrého producenta, který se o vás postará. Doba je na tohle tvrdá," uzavírá zpěvačka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 88