Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Frühlingová / foto: Korzo

Frühlingová: podpatky a vycpávané bundy nikdy!

Modelka a nově zpěvačka skupiny NO PAN!C Iva Frühlingová nemá příliš v lásce nakupování. Do obchodů vyráží nárazově s frekvencí tak jednou za půl roku. Proto si vždycky přinese domů až několik desítek kousků oblečení naráz.

"Musím se přiznat, že nakupovat chodím v periodách. Obvykle tak jednou za půl roku, a to na zimu a na léto," svěřila se Iva se smíchem. Zpěvačka totiž nesnáší nakupování, a tak se ho snaží omezit na minimum.

"Když už se k tomu dokopu, naberu vždycky v krámě spoustu věcí, jdu si je vyzkoušet, a pak je nesu na kasu. Často se mi stává, že se mě prodavačky ptají `Vy jste stylistka?` A já odpovídám, že nejsem. Jen prostě nesnáším nakupování, tak jsem si přišla vyměnit skříň," vtipkuje Iva.

Zpěvačka prozradila, že se nejlépe cítí v pohodlných, "nositelných" věcech. "Ráda nosím volnější trička, která jsou něčím originální, nebo věci od návrhářek. Také miluji džíny. Prostě mám ráda oblečení, ve kterém se cítím pohodlně a nemusím si dávat pozor, co mi kde kouká nebo jak to vypadá. Zkrátka takové, ve kterém můžete dělat cokoli. Být celý den nebo celý večer na party," vysvětluje.

Iva v sobě nezapře modelku. Dlouhou dobu žila ve Francii, městě módy, a tak sleduje módní trendy. "Nejde je přehlížet. Vždycky to ale bylo tak, že jsem se řídila hlavně tím, co mi sedne. V zimě nosím třeba ráda kabáty, ale teď jsou v módě takové ty vycpávané bundy. Ty bych si třeba nikdy neoblékla," tvrdí Iva.

Stejně to má i s botami. Nosí zásadně jen bez podpatku. "Boty vždycky bez podpatku! Už jsem za to byla několikrát ´sprdnutá´ na všech možných akcích, které tady probíhají. Všechny účastnice tu totiž nosí podpatky. Asi je to sexy a pěkné, ale já se v tom prostě necítím," stojí si za svým rodačka z Litvínova.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19