Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Trapas Lady Gaga: pád na pódiu

Podívejte se na video, kterak Lady Gaga nezvládla taneční kreaci a skončila na podlaze.

Lady Gaga, která si ve vysokých podpatcích libuje, na ně doplatila. Při vystoupení se jí podvrkla noha a zpěvačka se poroučela na podlahu. Nutno dodat, že trapas ustála na jedničku, okamžitě se postavila na nohy a přidala se k doprovodným tanečníkům.

Jako obvykle byla Lady Gaga spoře oděná – na sobě černé body, síťované punčochy a nešťastné boty s dvaceticentimetrovými podpatky. Drzá zpěvačka zrovna zahajovala písní Teeth montrealský koncert ze svého turné Monster Ball.

A aby se to nepletlo, opět byla zpěvačka obklopená hordou polonahých, svalnatých tanečníků. Ale ani oni ji nedokázali zachytit a trapas odvrátit. Když dozpívala, zařvala do publika: „Jsem jako opilá supermodelka. To je skvělý.“

V poslední době jako by se s padajícími zpěvačkami roztrhl pytel. Jen před několika dny se na pódiu skácela J-Lo při produkci písně Louboutins. Faux pas neproběhlo na žádné bezvýznamné akci, ale na American Music Awards.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 347