Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iron Man / foto: Bontonfilm

Robert Downey: sexy postava díky parazitům

Herec Robert Downey Jr. se dostal do formy částečně i proto, že onemocněl. Na role ve filmech Iron Man 2 a Sherlock Holmes musel být fit. Cvičil, ale váhu začal ztrácet až díky parazitovi. Nikoli lidskému, nýbrž skutečnému!

Při návštěvě Japonska totiž Downey "chytil" blíže nespecifikovaného cizopasníka.

"Když jsem byl v Japonsku a propagoval tam film Iron Man, v nějaké restauraci jsem chytil parazita. Pak mi bylo tři dny opravdu špatně. Začal jsem ztrácet váhu a proto jsem si řekl, že to není špatný začátek. Tak jsem shodil prvních pět liber a pak jsem pokračoval, dokud jsem nebyl vážně štíhlý," říká Robet Downey.

Downey, jehož slibnou kariéru v 90. letech málem ukončily problémy s drogami, tvrdí, že pro něj bylo hodně důležité být v dobré fyzické kondici. Podle serveru FemaleFirst totiž chtěl po režisérech obou filmů, které ho čekaly - tedy Iron Man 2 a Sherlock Holmes -, aby ho nechali dělat víc vlastních kaskadérských kousků.

"Iron Man 2 je rozhodně víc akční i díky tomu, že jsem se pustil do Sherlocka Holmese, což bylo opravdové dobrodružství. Když jsem se tedy vrátil k Iron Manovi, mnohem víc jsem se do práce kaskadérů zapojil. Hrozně mne to baví. Den, kdy zmlátím nějaké padouchy nebo sebou nechám házet na zem, je pro mne skvělý. Strašně mne to baví," dodává Downey.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10