Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Kuchařová / foto: czechmodels.cz

Válka modelek. Kuchařová plastiky nemá!

Česká Miss Lucie Hadašová je naštvaná. Tvrdí, že její slova někdo záměrně zkreslil a chce rozpoutat válku mezi modelkami. Proti přirozené kráse bývalé Miss World Táni Kuchařové údajně neřekla ani slovo.

Televizi Barrandov, v jejímž dokumentu tento výrok zazněl, sice blonďatá kráska rozhovor o modelingu na kameru poskytla, ale byl prý mnohem delší. V konečném sestřihu pak vyzněl tak, že podle Hadašové nejkrásnější dívka světa Ťaťána Kuchařová uspěla v soutěžích díky plastikám. Výrok vzbudil velký poprask.

"Doslova jsem řekla, připouštím, že někteří soutěžící vyhrají pomocí plastických úprav, nebo vyhrají tak jako Taťána Kuchařová," tvrdí půvabná přítelkyně hokejisty Bednáře Lucie Hadašová s tím, že se bude snažit Ťaťánu kontaktovat a celou záležitost jí vysvětlit.

"Sestříhali to tak, jak se jim to hodilo. Já si vážím Taťány Kuchařové, je to výjimečná modelka, výjimečná osobnost, která dokázala i v charitě strašně moc. Do Taťány bych se nikdy nenavážela," říká Česká Miss Lucie Hadašová.

Kráska zároveň tvrdí, že závist v českém modelingu existuje. "A to velká. Závist je ale všude, já jsem byla i na Miss World i na Miss Universe a také jsem se se závistí setkala. Ovšem takové věci, že by mi někdo nalomil podpatek, nebo nějaké holce nalil do šamponu jed, to jsem nezažila nikdy. S tím jsem se fakt nesetkala, ale konkurence je velká, je krize. Ničemu se už nedivím, všechno je možné," konstatuje Lucie Hadašová trpce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 75