Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ti nejšílenější lidi na světě: živá zobmie i kočičí muž

Změnit své tělo k nepoznání je snem mnoha, ale jen některým nechybí odvaha a naopak schází trocha zdravého rozumu, aby své představy realizovali.

Rick: živá Zombie
Tento Kanaďan je zatím na půl cesty svého snu vypadat jako zombie. Zatím strávil 24 hodin tetováním svého těla a utratil přes 4 000 kanadských dolarů. I s tímto nedokončeným dílem se stává celebritou internetu, jen se lidé nemohou shodnout, zda je vizionář nebo blázen.

magazin.cz

Dennis Avner: kočičí muž
O tomto muži s exotickou vizáží jsme již na stránkách magazínu psali. Tento podivín se rozhodně nezastavil jen u tetování. Na těle si nechal změnit například zuby, aby se podobaly kočičím, a stejná úprava potkala i uši. Chirurgickému zásahu neušel ani ret, a tváře, kde si nechal Dennis vložit implantáty, do kterých jdou zasadit umělé tygří vousy.

magazin.cz

Julia Gnuse: Ilustrovaná dáma
Tato žena má pro své jednání – pokrytí celého těla tetováním – rozumný důvod. Narodila se s poruchou metabolismu, která způsobuje tvorbu puchýřů na kůži a následně vznik nehezkých jizev. A právě tetování má tyto postižená místa zakrýt. Po deseti letech se Julia dostala do Guinessovy knihy rekordů jako nejvíce potetovaná žena.

magazin.cz

Tom Leppard: Leopardí muž
Kdysi tento muž držel rekord nejvíce potetovaného člověka. Za svá tetování ve stylu leopardích skvrn utratil 5 500 britských liber. Nyní ve svých 73 letech už opustil samotářský styl života na malém skotském ostrově, odkud jednou týdně jezdil na kánoi pro zásoby.

magazin.cz

Paul Lawrence: pan hádanka
Celé tělo potetované modrými dílky puzzle slouží Paulovi jako upoutávka pro jeho živnost. Živí se mimo jiné polykáním mečů nebo provrtávání nosu vrtačkou. Opravdu netradičním kouskem je ale polykání různých kapalin, jejich pumpování zpět a jejich opětovné polykání…

magazin.cz

Chapadlový muž
Tento bohužel neznámý Brazilec si nechal do ruky implantovat přísavky jaké jsou na chapadlech chobotnic. Uvidíme, zda si pořídí i další čtyři končetiny aby se vyrovnal svému vzoru.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 393