Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sám se vykastroval. Kvůli ženě...

Nebývalý akt sebeobětování.

Říká se, že chlapi si nemohou pomoct. Třebaže své partnerky a manželky milují, svou věrností si nemohou být jistí. Stačí nějaká pohledná žena a už aby se zpovídali z nevěry.

Manželka odmítla sex, tak šla varlata pryč

Kolumbijský farmář Luis Alfonso Sanchez to takto daleko zajít nenechal. Přitom u něj by se nevěra ještě dala pochopit. Manželka s ním totiž nechtěla spát. Tak co mu nakonec zbývalo, ptáte se?

Inu, než aby porušil křesťanské zásady a manželku podvedl, raději se pan Sanchez vlastnoručně vykastroval. Má v tom ostatně praxi – běžně kastruje dobytek na své farmě.

A své tělo také nešetřil. Vzal žiletku a šel na věc dosti přímočaře. „Už jsem vykastroval řadu koček, psů a prasat a do tří dnů bylo vždycky všechno bez problémů. Počítal jsem tak, že podobné to bude i se mnou. Vzal jsem si žiletku, přitlačil ji na varlata a uřízl je,“ popisuje Sanchez svůj zážitek, z něhož běhá mráz po zádech.

Komplikace
Nicméně tak úplně bez problémů se sebekastrace neobešla. Kromě pochopitelných trvalých následků vyplývající z kompletního uříznutí varlat se objevily další komplikace. Do rány se totiž dostala infekce, což by farmáře mohlo stát ještě více utrpení.

Nyní si ale může být jistí, že ho ďáběl v těle nebude ponoukat k honění sukní. Těžko ale říct, zda taková věrnost stojí opravdu za to.

Sanchez se však řídil biblí, kde se mimo jiné píše: „Svádí-li tě tvá ruka nebo noha k hříchu, uřízni a zahoď ji.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 181