Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

VIDEO: Jak začínala Lady Gaga? Propadla ve skryté kameře!

Začátky hvězdné zpěvačky byly neslavné.

Dnes zná zpěvačku Lady Gaga prakticky každý, protože je hodně těžké se jí vyhnout, ať už v rádiu nebo v médiích. Je to přesně ten typ odněkud vytažené hvězdy, na kterou si za pár let pravděpodobně nikdo nevzpomene.

Když ji nikdo neznal
Ostatně o tom, že její život je jako na houpačce, vypovídá i pět let stará televizní show. Tehdy Lady Gagu, vlastním jménem Stefani Germanottu, ještě nikdo neznal.

Jako jedna z několika soutěžících se objevila v pořadu MTV jménem Boiling Point. Ten vystavoval lidi neurvalému chování, aniž by věděli, že jsou filmováni.

Epizoda s Lady Gagou spočívala v tom, že servírka odnese prakticky netknuté jídlo, což je samozřejmě chyba a následně ho zase přinese, ovšem s tím, že jsou na něm naházené špinavé ubrousky. Servírka se navíc chová arogantně a nechce jídlo vyměnit.

Lady Gaga to nezvládla
Soutěžícím je stopován čas, a kdo vydrží danou dobu neklít a na servírku se hrubě neobořit, vyhrává sto dolarů. V dotyčné epizodě to zvládli skoro všichni. Akorát Lady Gaga vybouchla.

Servírce začala nadávat, že je stejně hnusná jako jídlo, které jí vrátila atd. Inu, hvězdné chování si zřejmě osvojila ještě předtím, než se hvězdou stala a kdy se ještě stravovala v levných fastfoodech.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 124