Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Sexbomba Mesárošová mlátí chlapy při boxu

I když Dominika Mesárošová se svými silikonovými pětkami vypadá skvěle, je už skoro rok sama.

Proto se vrhla se na thajský box, aby mohla nějakého mužského občas udeřit.

"Chodím pravidelně cvičit a začala jsem dělat thajský box," svěřuje se Korzu modelka, která začínala v patnácti letech jako go go tanečnice a má za sebou mnoho milostných příběhů.

"Při boxu se nenechám mlátit, zato mlátím chlapy, trenéry. Někdy spadnu i na zem, ale nosím rukavice. A když člověk ví, jak se to má dělat, jde to. Myslím si, že pro thajský box mám talent."

Naděje se nevzdává
Zato je to teď horší s jejími milostnými vztahy. Nyní je bez mužského, ale dokonce i bez práce."Teď je okurková sezóna, mám volno, nic se neděje, nejsou akce, ani přehlídky… Jsem sama," přiznává Dominika. Ale nic si z toho nedělá, byla na horách a čeká na novou lásku.

"S přáteli jsem si vyrazila do kopců za sněhem. Jezdím už sedm let na snowboardu. Mám nové boty a musela jsem je rozcápnout. Dřív jsem občas bourala, teď už jsem na snowboardu profík."

Dominika je narozena ve znamení Panny a její šťastné číslo je dvanáctka.
"Proto věřím, že si v roce 2012 najdu velkou lásku. Samozřejmě si tak trochu dělám srandu. Možná že přijde nějaký chlap dříve, ale já teď rozhodně nikoho nevyhledávám," uzavřela modelka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58