Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Twitter

Paris Hiltonovou vykradli– nechala klíč pod rohožkou

Když si o to někdo říká...

Dům Paris Hiltonové byl už podruhé během krátké doby vyloupen. Lupiči se ani nemuseli moc snažit: použili klíč, který si bohatá dědička nechala pod rohožkou.

Lupiči si napoprvé odnesli šperky v přepočtu asi za 30 milionů Kč. Paris si prý ani neuvědomila, že se jí ztratily některé cennosti. Něco začala tušit až o dva měsíce později, když titíž lupiči udeřili podruhé. Tentokrát si odnesli peníze a šperky celkem za 1,8 milionu dolarů (36 milionů Kč).

Policie ale výtečníky - gang osmi mladíků - chytila a ti začali mluvit.

Je hloupá, říkají lupiči
"Koho by napadlo nechat dveře otevřené a všude spoustu peněz? Jenom idiota," vypověděl Nick Purgo, jeden z lupičů.

Prugo také vypověděl, že si Hiltonovou vybrali jako první, protože měli pocit, že je "dost hloupá". Také dodal, že kromě šperků a peněz našli u Paris i pět gramů kokainu. Ty také ukradli.

Lupič patří ke gangu, který podle listu Daily Mail vyloupil celou řadu celebrit včetně Orlanda Blooma a Lindsay Lohanové. Až loupež u Lohanové se jim stala osudnou, protože je při ní zachytily bezpečnostní kamery.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 240