Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Umělá Jordan nutí k plastice i svého milence!

Tomu se říká posedlost estetickou chirurgií.

Jordan, vlastním jménem Katie Priceová, začíná na svém novém partnerovi pracovat. Krmí ho dietou, která prý má podporovat tvorbu spermií.

Priceová už sice má tři děti, ale ráda by další a opravdu se snaží. Nového přítele, profesionálního zápasníka Alexe Reida, proto začala krmit jen červeným, žlutým a zeleným jídlem. Podle listu Mirror je přesvědčená, že tato dieta zlepší kvalitu Alexových spermií. Možná se ale Jordan snaží až moc.

"Alex je z nonstop sexu už úplně vyčerpaný. Chtějí malého Reida, ale na Alexe se toho teď valí až trochu moc," říká jeden z Reidových přátel. V zájmu zakládání nové rodiny má Reid teď zakázané i horké koupele, opalování v soláriu a návštěvy sauny. Jde totiž o to, aby se jeho spermie náhodou nepřehřály.

Vytváří kopii
Zajímavé je, že se Reid také začíná čím dál tím víc podobat Peteru Andremu, bývalému manželovi Katie.

Té se už podařilo nějak ho přesvědčit, aby si dal na hlavě vyrobit v podstatě stejný sestřih, a teď prý dokonce pracuje na tom, aby si Alex dal udělat "jen malou kosmetickou operaci". Je to prý proto, aby vypadal co nejlépe na jejich plánované svatbě, která by měla být v květnu.

Očekává se, že za právo zveřejnit svatební fotografie bude Jordan požadovat hodně peněz. Tak se samozřejmě snaží, aby novomanžel vypadal co nejlépe.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41